Sobre nosotros

Menina d.d.Menina je že od leta 1952 prisotna na trgu doma in po svetu. Težnja po rasti in kakovosti nam skupaj z znanjem in izkušnjami, zraslimi na častitljivi tradiciji, dajejo ugled enega največjih evropskih proizvajalcev pogrebne in pokopališke opreme.

Pogled v preteklost izrisuje zgodbo nenehnega razvoja in rasti iz majhne obrtne delavnice, ki je s kakovostnim delom, uvajanjem novih tehnologij in dobrim gospodarjenjem z leti prerasla v uspešno podjetje.

Ugled uživamo tako doma kot v tujini, kamor prodamo kar tri četrtine svojih izdelkov. Zasluga za naš uspeh gre tudi našim poslovnim partnerjem, ki sodijo med vodilne strokovnjake na trgu pogrebne in pokopališke opreme. Odlični poslovni odnosi, ki smo jih stkali z našimi kupci in dobavitelji, so marsikje že prerasli meje zgolj poslovnega sodelovanja.

Naš pogled je usmerjen v prihodnost. Cilji so jasno začrtani. Inovativna uporaba novih znanj in tehnologij, visoka kakovost, prilagodljivost potrebam in trendom na trgu, usmeritev v potrjevanje na svetovnem trgu, nenehno izobraževanje zaposlenih ter poslovna odločnost.Vídeo de presentación

Certificado

We are proud to have been awarded the “Excellent SME Slovenija” certificate for business excellence by the Chamber of Commerce and Industry of Slovenia in cooperation with the Coface Slovenija credit rating agency, which is presented to the best small, medium and micro-sized enterprises. This certificate shows that our business practices are safe, trustworthy and present a reduced risk to our business partners.

Menina, d.d., ranks among the best companies in Slovenia having the highest credit rating. Its credit score is based on the financial statements for the last financial year and predicts operational safety over the next twelve months.

Sobre nosotros

Menina je že od leta 1952 prisotna na trgu doma in po svetu. Težnja po rasti in kakovosti nam skupaj z znanjem in izkušnjami, zraslimi na častitljivi tradiciji, dajejo ugled enega največjih evropskih proizvajalcev pogrebne in pokopališke opreme.

Pogled v preteklost izrisuje zgodbo nenehnega razvoja in rasti iz majhne obrtne delavnice, ki je s kakovostnim delom, uvajanjem novih tehnologij in dobrim gospodarjenjem z leti prerasla v uspešno podjetje.

Contáctenos


I'm familiar with the Privacy statement.
Enviar           

MENINA d.o.o.

Šmarca, Trg padlih borcev 3
1241 Kamnik,
Slovenia

Teléfono: +386 1 83 03 700
Teléfono móvil: +386 41 12 13 43
Telefax: +386 1 83 13 532
E-Mail: info@menina.si

Menina d.d.